Welkom op de site van Smederij Visser.WerkwijzeDisclaimerContactShowroom

Werkwijze

Het hekwerk om uw huis en tuin heeft een tweeledige functie. Enerzijds bakent het uw grondgebied af en houdt ongewenst bezoek buiten de deur. Anderzijds geeft een mooi en degelijk hekwerk uw huis een onmiskenbaar fraai accent. Dus stelt u aan uw hekwerk hoge eisen. Het moet solide en duurzaam zijn, zodat u er een leven lang nauwelijks omkijken naar heeft. En het moet passen bij het geheel en uw persoonlijke smaak en sfeer dat uw huis uitstraalt. Met een sierhekwerk bent u van dat alles verzekerd. Visser smederij levert vakwerk op maat en houdt voortdurend hoge kwaliteitsnormen aan bij de productie.

Om zeker te zijn van een lange levensduur, worden alle hekken en poorten thermisch verzinkt. De actuele kwaliteitsnorm nen-en-iso 1461 wordt hierbij ruimschoots gehaald en zelfs overtroffen door de extra aandacht voor de voorbehandelingen gedurende het verzinkproces. We nemen alleen genoegen met het allerbeste. Steeds vaker kiezen onze klanten voor extra poedercoating zodat de gekozen terreinafsluiting ook qua kleur past, bij de huisstijl en in harmonie is met de architectuur. Bijna elke ral-kleur is mogelijk. Behalve fraai, zijn onze poedercoatings bijzonder elastisch en daardoor nagenoeg slijt-, slag- en stootvast. Met deze maatregelen heeft u zekerheid, dat uw hekwerk er ook na jaren nog steeds perfect bij staat.

Naast het maken van nieuwe en het restaureren van oude hekwerken bieden wij op maat gemaakt, een uitgebreid assortiment hekwerken voor sier en industrie doeleinden.


Maatwerk:
Alles zal op maat worden gemaakt
Ook kunt u uw eigen ontwerp te laten vervaardigen!

Een schets of foto is vaak al voldoende

Decoratie:
Ornamenten en hekpunten naar keuze. Natuurlijk zonder enig prijsverschil!

Kwaliteit:
Alles wordt geheel volbad verzinkt volgens NEN/ISO 1461. Daarna voorzien van poedercoating in vele RAL-kleuren. Ook hier is geen sprake van meerprijs. Dit is standaard, dit is kwaliteit!